Bridge Architect

Bridge Architect Beta 1.0.7

Bridge Architect: bruggen bouwen op je Android

VOOR

  • Zeer leerzaam
  • Veel uitdagende levels

TEGEN

  • Speelt niet lekker op klein scherm

Uitmuntend
8

Bridge Architect is een gratis game waarin je bruggen ontwerpt aan de tekentafel. Het doel van dit spel is het construeren van een overspanning die solide genoeg is om een vrachtwagen van A naar B te brengen.

In Bridge Architect begint elk level met een tekening van een kloof en een opzetje voor de brug die jij moet afmaken. De technische tekeningen schrikken de leek wellicht af, maar gelukkig ontvang je tips over constructietechnieken en materiaalgebruik. Zodra je uitgeschetst bent, neem je de proef op de som en laat je in de animatiemodus een vrachtwagen over je brug rijden. Dit is niet geheel zonder risico; ben jij geen goede bruggenbouwer, dan storten zowel jouw bridge als de truck onherroepelijk aan bonken.

Oefening baart bruggenkunst, maar vanwege de toenemende moeilijkheidsgraad is elk level van Bridge Architect een ware uitdaging. Wil je optimaal genieten van deze game, speel 'm dan op een tablet. Ondanks de degelijke zoomfunctie is het technisch tekenen op 't scherm van een reguliere telefoon al gauw een zenuwslopend gepriegel.

Bridge Architect is een uitdagende game voor zowel technisch onderlegde hobbyisten als civiele technici. Let op: Bridge Architect vereist 't nodige denkwerk voordat er scheurende vrachtwagens aan te pas komen. Ben je niet op zoek naar inspanning, maar ontspanning, dan ben je beter af met een racegame als Asphalt.

Meeste downloads Strategiespellen voor Android

Meer
Bridge Architect

Download

Bridge Architect Beta 1.0.7

Beoordelingen about Bridge Architect